Meny

Kan jeg aktivere Face ID / Touch ID / fingeravtrykk etter jeg har tatt i bruk mobilbanken?

Ja. Først må din telefon være satt opp med Touch ID / Face ID / fingeravtrykk. Klikk på "Glemt personlig kode" i innloggingsbildet, så får du aktivert mobilbanken på nytt. Da vil du også få spørsmål om å aktivere fingeravtrykk for mobilbanken.

På iPhone kan du også huke av for dette i Innstillinger / Face ID og kode / Andre apper - se hvordan i videoen under.