Om Kortkompis

Kortkompis er en app som gir deg saldo på bankkortet ditt raskt og enkelt. Se hvordan du kommer i gang med Kortkompis her.

Vanligste spørsmål om Kortkompis

Hvor gammel må jeg være for å bruke Kortkompis?

Kortkompis har ingen aldersgrense, men du må ha bankkort i Sparebanken Sør og ha mobilnummeret ditt registrert hos oss.

Jeg får "ingen kort tilgjengelig" i Kortkompis

Alle våre kort skal være tilgjengelig i Kortkompis. Dersom du ikke får opp kortene dine, ta kontakt med kundesenteret vårt.

Hva er koden min i Kortkompis?

Koden lager du selv når du aktiverer appen. Du kan også bruke ansiktsgjenkjenning eller fingeravtrykk for å åpne appen.

Hva trenger jeg for å bruke Kortkompis?

Du må være disponent av en konto med bankkort i Sparebanken Sør, og mobilnummeret ditt må være registrert i banken. I tillegg må appen aktiveres med BankID, BankID på mobil, kodebrikke eller ved hjelp av verge dersom du er mindreårig uten slik aktiveringsmulighet.

Hva slags telefon må jeg ha til Kortkompis?

Kortkompis kan brukes på iPhone fra versjon iOS 12.0 og opp, i tillegg til Android-telefoner med oppdatering fra versjon 7.0 og opp.

Jeg får feil på mobilnummer når jeg forsøker å aktivere Kortkompis

Mobilnummeret ditt må være registrert i banken. Dersom du får feil på mobilnummer, kontakt banken via melding i nettbanken eller mobilbanken, så hjelper vi deg.

Hvordan endrer jeg hvilke kort som vises i Kortkompis?

Trykk på tannhjulet øverst til høyre i appen, og trykk på Rediger. Der kan du velge rekkefølge på kortene i appen ved å dra og slippe dem i listen, og du kan velge om et kort skal vises eller ikke.

Melding blir sendt som e-post til nettredaksjonen